KONFERANS

İlimiz sınırları içerisinde bulunan Murat Dağında gerçekleştirilecek siyanürlü altın üretiminin çevre ve insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerinin anlatılacağı konferans
Okuma Sayısı:9| Haber Tarihi:16.07.2019

DENİZLİ BAROSU 3. ÇEVRE VE KENT HUKUKU ÇALIŞTAYI

Denizli Barosu'nun 12-13 Temmuz 2019 tarihinde düzenlediği Jeotermal Elektrik Santralleri Hidro Elektrik Santralleri çalıştayına
Okuma Sayısı:9| Haber Tarihi:16.07.2019

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasiye, millet iradesine ve egemenliğimize karşı gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin ardından üç yıl geçmiş bulunmaktadır. Üç yıllık süreçte yapılan girişimin amacının ülke bütünlüğüne, egemenliğimize ve her şeyden önemlisi bağımsızlığımıza yönelik bir girişim olduğu ortaya çıkmıştır.
Okuma Sayısı:14| Haber Tarihi:14.07.2019

BAŞKANIMIZDAN ZAFER KALKINMA AJANSI GENEL SEKRETERLİĞİ'NE ZİYARET

anisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı Genel sekreteri Sayın Veli OĞUZ'a iade-i ziyarette bulundu
Okuma Sayısı:22| Haber Tarihi:09.07.2019