GENÇLİK MECLİSİ BASIN AÇIKLAMALARI VE MEDYA
Tarih: 14.01.2019| Okunma Sayısı: 494

GENÇ AVUKATLAR MECLİSİ SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Barosu Genç Avukatlar Meclisi 5. Olağan Genel Kurul Seçimleri Adliye Ek Bina Baro Odasında Gerçekleşti. 5 yıl altı kıdemi olan avukatlarımız oylarını kullanarak Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Seçim sonucuna göre
Başkan Av Şeyma ÖZEK
Başkan Yrd Av Ali ŞAMDAN
Genel Sekreter Av Mert ÖZSOY
Üyeler Av Aybek CANBEK, Av Bahadır SOYLU,Av Pelin TANRIKULU, Av Reyhan Toker ATLI,Av Sevil Şentürk ÖZTÜRK, Av Emre CEYLAN,Stj Av Barış ÖZKÖK görev aldı.

GENÇ HUKUKÇULAR ANKARA'DA BULUŞTU

Avukatlık mesleğinin geleceğinin genç avukatlar tarafından tartışıldığı "Mesleğimizin Geleceği" konulu toplantının açılışında konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, "Biz 2019'u gençlik yılı, genç avukatlara zirveye tırmanma yılı olarak ilan ediyoruz" dedi. Toplantıya Kütahya Barosu genç avukatlar meclisi başkanı Av Şeyma ÖZEK, Başkan Yrd Av Ali ŞAMDAN, Av Pelin TANRIKULU ve Av Muzaffer GÜNGÖR baromuzu temsilen katıldı

KIŞ PİKNİĞİ

Gençlik Meclisimizin düzenlediği kış pikniği organizasyonuna meslektaşlarımız aileleri birlikte katıldı. Çamlıca tabiat parkında bir araya gelen meslektaşlarımız güzel havanın ve doğanın keyfini çıkardılar. 20/01/2019