BARO BAŞKANI AV.KAZIM KARGI'YI SONSUZLUĞA UĞURLADIK
Tarih: 1.04.2019| Okunma Sayısı: 140

Geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu dün hayata veda eden Uşak Barosu Başkanı Av. Kazım Kargı için Uşak Adalet Sarayı önünde tören düzenlendi. Başkanımız Av Ahmet ATAM ve Başkan Yardımcımız Av. Ali SEVÖREN, Uşak Baro Başkanı Sayın Av. Kazım KARGI için Uşak Adliyesinde düzenlenen törene katılarak taziye dileklerinde bulundu.Törene, Kargı'nın eşi İlter Kargı, kızı Avukat Meltem Kargı ve oğlu Mehmet Kargı, milletvekilleri, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Uşak İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, Türkiye Barolar Birliği Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Uşak Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Şakir Uzun, TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Antalya, Aydın, Balıkesir, Afyonkarahisar, Denizli ve Tokat Baro Başkanları ile çok sayıda avukat katıldı. Kütahya Barosu olarak Av Kazım KARGI'ya Allah'tan rahmet ailesine ve Uşak Barosu camiasına sabırlar diliyoruz.

16.07.2019