5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
Tarih: 8.04.2019| Okunma Sayısı: 77

5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

5 Nisan 2019 Avukatlar Günü ve Kütahya Barosu'nun 90.yıldönümü olması sebebiyle Kütahya Adliye Sarayı bahçesinde baromuz tarafından düzenlenen, törene Kütahya Valisi Sayın Dr. Ömer TORAMAN başta olmak üzere Ak Parti Milletvekili Sayın Ceyda ERENLER Kütahya Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Evren AKBEY, Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Celal YÜCEL, İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Ertuğrul TURAN, DPÜ Rektörü Sayın Prof.Dr.Remzi GÖREN, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Vural KAVUNCU, İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Albay Tayfun DÜNDAR, İl Emniyet Müdürü Sayın Hasan ÇEVİK Kütahya Adliyesi Hakim ve Savcıları, Daire Müdürleri ve çok sayıda meslektaşımız katıldı.Tören Baro çelenginin Atatürk Anıtına Sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Tören'de Baro Başkanımız Av. Ahmet ATAM günün anlam ve önemine istinaden konuşma yaptı. Konuşması sonrası Adliye Bahçesinde sona eren tören, Kütahya Avukat Evin'de DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinin resim sergisinin açılışı ile devam etti. Sergi sonrası misafirlerin onuruna verilen kokteyl ve Staj Eğitim Merkezi Eğitmenlerine plaket takdimi ve stajyerlerimize sertifika töreni ile son buldu

22.05.2019