İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 7, Kayıt Sayısı 102
25.01.2020DiğerMEHMET KILIÇBEN MEHMET KILIÇ AVUKAT KATİBİ OLARAK İŞ ARAMAKTAYIM. KÜTAHYA DA İKAMET ETMEKTEYİM. 34 YAŞINDAYIM. EVLİYİM. 2 ÇOCUK BABASIYIM. KÜTAHYA ADLİYESİNDE AVUKAT KATİBİ OLARAK YAKLAŞIK 16 YILLIK BİR GEÇMİŞE VE DENEYİME SAHİBİM. AVUKAT PORTAL, İCRA MATİK, SİNERJİ, YTS, AYS, HP , İCRA UYAP, MİCROSOFT YAZILIMLARININ TAMAMINI İYİ BİR ŞEKİLDE KULLANMAKTAYIM. BU GÜNE KADAR ŞAHIS, KURUMSAL FİRMA VE BANKA İCRA TAKİPLERİNE BAKTIM. SATIŞ KONUSUNDA KENDİMİ GELİŞTİRDİM. MENKUL, GAYRİMENKUL, ŞİRKET PATENT VE MARKA SATIŞLARI DİLEDİĞİNİZ DE AYRINLI BİR CV HAZIRLARIM. NOT: İSTENİLDİĞİN DE REFERANS GÖSTERİLİR.536762857
23.01.2020Tüm IlanlarAV OSMAN ERTÜRKAVUKAT ARIYORUZ Büromuzda çalışacak avukat arkadaş arıyoruz. Ücreti dolgundur. Büromuz Gediz’de olup kalacak yeri olmayanlara yer temin edilecektir. İlgilenen arkadaşların telefonla irtibat kurmaları rica olunur.5423608484
15.01.2020StajyerAV. YASEMİN BAŞYAYLADAVA AĞIRLIKLI BÜROMUZDA ÇALIŞMAK ÜZERE STAJYER ARANMAKTADIR. LÜTFEN RANDEVU ALINIZ. 0274 212 77 775333057116
13.01.2020KatipAv.Oğuzhan AKBUNARBüromuzda çalışacak tecrübeli avukat katibi aranmaktadır.5425168920
03.01.2020DiğerAv. Kübra OKANAnkara Barosu na bağlı olarak çalışan serbest avukatım. Ankara merkez ve tüm ilçelerdeki adliye işleriniz, duruşmalarınız, keşif, haciz ve satışlarınız ile adliye dışı tüm iş ve işlemlerde yardımcı olabilirim.5385128077
26.12.2019Tüm IlanlarDilek TEZGAHiş arıyorum5438103620
28.11.2019Tüm IlanlarBurcu ilmezMerhaba Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Dış Ticaret mezunuyum. Katiplik sınavlarına girdim bu yıl Eskişehir de 152 yazarak 6. oldum. Kendimi mesleki alanda yanında geliştirebilecegim bir avukatın yanında çalışmak istiyorum.5512113746
21.11.2019AvukatAv.Emine TURHANMerhabalar, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum ve İstanbul Barosu nda stajımı tamamladım. Stajım boyunca aktif olarak İstanbul da bulunan Karadağ Hukuk Bürosu nda çalıştım. Kendimi yanında mesleki anlamda yetiştirebileceğim ve bağlı çalışabileceğim bir avukat arıyorum. Referanslar : Kartal Hukuk Bürosu Avukat Süleyman KARTAL- Avukat Tuğba TORAMAN KENAN5415932062
13.11.2019Tüm IlanlarSaniye SEYMENDPU Kamu Yönetimi , DPU Kamu Yönetimi yüksek lisans mezunuyum. Yanında çalışabileceğim avukat yada büro aramaktayım. Daha önceden farklı alanlarda iş tecrubelerim mevcuttur. Bilgisayar kullanımında ve insanlarla iletişim konusunda iyiyim.5536054357
12.11.2019Tüm IlanlarAv. Burcu TUNCAYEskişehir adliyesindeki iş ve işlemleriniz için ücret karşılığında yardımcı olabilirim.5435360911
11.11.2019DiğerRAFET GÜMÜŞKayseri barosuna kayıtlı olarak çalışmaktayım.İş yoğunluğu nedeniyle Kayseri’ye gelemeyecek meslektaşlarıma:Kayseri’deki adliyelerde duruşmalara katılma,icra ve haciz süreçlerinde bulunma,ara kararları yerine getirme veya kalem işlemlerini yapma gibi konularda yardımcı olabilirim. İletişim: av.rafetgumus@gmail.com Tel: 0507 125 42 915071254291
26.10.2019Tüm Ilanlarİbrahim DemirErzincan Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Önümüzdeki günlerde adliye stajım başlayacak. Adliye stajım boyunca çalışabileceğim ve vakti gelince de avukatlık stajımı yapabileceğim bir avukat arıyorum.5541286209
23.10.2019Tüm IlanlarSaide elif ürütükMerhaba aöf adalet mezunuyum kendimi bu alanda geliştirmek için yarı zamanlı iş arıyorum.5423571053
22.10.2019Tüm IlanlarSongul cobanTemizlik yemek cay kargo isleri hepsini temiz yaparim538658505
28.01.2020