İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 19
18.05.2022Tüm IlanlarHacer MemişAdım Hacer Memiş 22 yaşındayım büroda yardımcı olarak iş aramaktayım5521562780
12.05.2022Tüm IlanlarMerve ARIKMerhaba, ben Merve ARIK. Dumlupınar Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji ve Atatürk Üniversitesi Adalet bölümleri öğrencisiyim. Daha önce1 ay bi avukatın yanında ve part-time olarak üniversitede 9 ay çalıştım, şimdi de kendimi hukuk alanında daha iyi geliştirebilmek için tam zamanlı bir Avukatın yanında çalışmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim... İyi günler.5331701048
06.04.2022KatipToygar Batu HanHan Hukuk Bürosu nda tam zamanlı ve kalıcı olarak çalışabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz.5393352290
04.04.2022AvukatOğuzhan AkbunarHukuk Bürosumuzda çalışacak, en az 1 yıl iş tecrübesi bulunan avukat çalışma arkadaşı aranmaktadır. Büro tel: 0274 216 43405335246121
08.03.2022KatipBERRİN DEMİR SOMUNBüromuzda, ofis işleri, evrak ve icra takibi konusunda, yardımcı bir arkadaşa ihtiyacımız bulunmakta olup, ilgilenenler 0 533 776 53 35 nolu telefondan ulaşabilir.5337765335
21.02.2022AvukatÖykü Nur KoyuncuRuhsatımı 2020 yılında almış olup SGK li avukat olarak çalışabileceğim büro arıyorum. Irtibata geçen meslektaşlarıma CV gönderebilirim.5323718751
15.02.2022KatipBEGÜM MISTAKHukuk büromda katip , sekreter olarak çalışacak tercihen öğrenci bir çalışma arkadaşı arıyorum . İlgilenenler ulaşabilirler . Avukat Begüm Mıstak5520039791
11.02.2022AvukatEngin SeverYasal avukatlık stajımı geçtiğimiz mart ayında tamamladım. Ruhsatımı henüz almadım. Yanında çalışıp kendimi geliştirebileceğim avukat aramaktayım. İlgilenen meslektaşlarım dönüş yaparlarsa sevinirim. Saygılarımla.5066643909
01.02.2022Tüm IlanlarMehmet KILIÇBEN MEHMET KILIÇ KÜTAHYA ADLİYESİNDE AVUKAT KATİBİ OLARAK YAKLAŞIK 18 YILLIK BİR GEÇMİŞE VE DENEYİME SAHİBİM. KÜTAHYA DA İKAMET ETMEKTEYİM. ANÇAK İŞE KABUL EDİLİRSEM HEMEN İL DEĞİŞİKLİGİ YAPARIM. 36 YAŞINDAYIM. EVLİYİM. 2 ÇOCUK BABASIYIM. AVUKAT PORTAL, İCRA MATİK, SİNERJİ, YTS, AYS, HP , İCRA UYAP, MİCROSOFT YAZILIMLARININ TAMAMINI İYİ BİR ŞEKİLDE KULLANMAKTAYIM. TÜM OFİS ISLERINDE VE INSAN KAYNAKLARINDA OLDUKCA IYI VE AKTIFIM. BU GÜNE KADAR ŞAHIS, KURUMSAL FİRMA VE BANKA İCRA TAKİPLERİNE BAKTIM. İCRA SATIŞ KONUSUNDA KENDİMİ GELİŞTİRDİM. MENKUL, GAYRİMENKUL, ŞİRKET PATENT VE MARKA SATIŞLARI ADLİYE VE TÜM RESMİ KURUMLARDA YAZIŞMALAR YAPABİLİRİM VE ONLARIN TAKİBİNİ YAPABİLİRİM. B SINIFI EHLİYETE SAHİBİM VE SEYAHAT ENGELİM KESİNLİKLE YOKTUR. BİLGİSAYAR KONUSUNDA OFİS PROGRAMLARININ TAMAMINI, WORD, EXEL, POWERPOİNT, WİNDOWS UN TÜM SERİSİNİ NOT:GEREKTİĞİNDE REFERANS VEREBİLİRİM. SAYGILARIMLA; İYİ ÇALIŞMALAR. TEL: 0536 762 85715367628571
06.01.2022AvukatŞeyma Nur ÖZCANMerhaba. 8 Haziran 2021 de Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Yanında stajımı yapıp, kendimi geliştirebileceğim avukat arıyorum. 6 aylık adliye stajımı tamamlamış bulunmaktayım.5318215172
28.12.2021Tüm IlanlarMehmet Can DalgıçAnkara da avukatlık mesleğime yeni başladım. Kütahya ya sürekli olarak gidiş dönüş yapmam nedeniyle de birlikte çalışabileceğim meslektaş arıyorum. Ayrıca Ankara da kendi ofisimden iş ve duruşma takibi yapabilirim.5379708448
20.12.2021StajyerŞeref HanHan Hukuk Bürosu’nda, yalnız staj süresince değil kalıcı çalışmak isteyen stajyer iş arkadaşları arıyoruz.5393352290
20.12.2021KatipMerve ARIKMerhaba, ben Merve ARIK. Dumlupınar Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji ve Atatürk Üniversitesi Adalet bölümleri öğrencisiyim. Daha önce part-time olarak üniversitede çalıştım, şimdi de kendimi hukuk alanında geliştirebilmek için part-time olarak bir Avukatın yanında çalışmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim... İyi günler.5331701048
19.12.2021DiğerHamide ÜstünelCumhuriyet Caddesi Küçük hamam karşısında Fotoşükrü üstü kiralık büro5066031588
20.05.2022