İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 16
18.11.2022Tüm IlanlarMEHMET KILIÇBEN MEHMET KILIÇ KÜTAHYA TİCARET MESLEK LİSESİ MUHASEBE BÖLÜM MEZUNUYUM. KÜTAHYA ADLİYESİNDE AVUKAT KATİBİ OLARAK YAKLAŞIK 19 YILLIK BİR GEÇMİŞE VE DENEYİME SAHİBİM. KÜTAHYA DA İKAMET ETMEKTEYİM. 37 YAŞINDAYIM. EVLİYİM. 2 ÇOCUK BABASIYIM. AVUKAT PORTAL, İCRA MATİK, SİNERJİ, YTS, AYS, HP , İCRA UYAP, MİCROSOFT YAZILIMLARININ TAMAMINI İYİ BİR ŞEKİLDE KULLANMAKTAYIM. TÜM OFİS ISLERINDE VE INSAN KAYNAKLARINDA OLDUKCA IYI VE AKTIFIM. BU GÜNE KADAR ŞAHIS, KURUMSAL FİRMA VE BANKA İCRA TAKİPLERİNE BAKTIM. İCRA SATIŞ KONUSUNDA KENDİMİ GELİŞTİRDİM. MENKUL, GAYRİMENKUL, ŞİRKET PATENT VE MARKA SATIŞLARI ADLİYE VE TÜM RESMİ KURUMLARDA YAZIŞMALAR YAPABİLİRİM VE ONLARIN TAKİBİNİ YAPABİLİRİM. B SINIFI EHLİYETE SAHİBİM VE SEYAHAT ENGELİM KESİNLİKLE YOKTUR. BİLGİSAYAR KONUSUNDA OFİS PROGRAMLARININ TAMAMINI, WORD, EXEL, POWERPOİNT, WİNDOWS UN TÜM SERİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANA BİLİRİM. NOT:GEREKTİĞİNDE REFERANS VEREBİLİRİM. SAYGILARIMLA; İYİ ÇALIŞMALAR. TEL: 0536 762 85715367628571
02.11.2022DiğerAyla yıldızMerhaba iktisat mezunuyum. Çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. Çabuk öğrenen gelişime açık biriyim. İlginize sunarım, iyi çalışmalar.505094949
16.09.2022StajyerESEN AYDOĞANOturmaz Hukuk Bürosu bünyesinde istihdam edilmek üzere stajyer avukat aramaktayız. Ofisimiz dava ağırlıklıdır.5459459417
05.09.2022DiğerSelin BalabanEskişehir de serbest avukatlık yapmaktayım. İş yoğunluğu olan meslektaşlarımın Eskişehir deki hukuki süreçlerinin yürütülmesi, duruşmalarına iştirak edilmesi, arabuluculuk toplantılarına katılımı, ilgili konularda kurum ve kuruluşlarda gerekli iş takiplerinin yapılması konusunda destek olmaktayım. İlgilenen meslektaşlarım avbalabanselin@gmail.com mail adresinden tarafıma ulaşabilirler.5537035953
25.08.2022AvukatAV. ELİF ÜNALHan Hukuk Bürosu bünyesinde istihdam edilmek üzere stajyer avukat ve avukat arayışımız bulunmaktadır. İlana başvuracak kişilerin seref.han@hanhukuk.org mail adresine CV göndermelerini rica ederiz.5318319619
24.08.2022StajyerYASEMİN BAŞYAYLADava ağırlıklı ofisimizde istihdam edilmek üzere stajyer avukat ihtiyacı bulunmaktadır. İlgilenenlerin 0274 216 77 77 numaralı ofis telefonundan randevu alması rica olunur.5333057116
15.08.2022DiğerMihriban KaplanAnkara Hukuktan 2021 yılında mezun oldum. Aktif olarak stajımı Ankara da yapmaktayım. 20 Eylülde ise ruhsatımı alacağım. Yanında çalışabileceğim avukat veya gider ortağı aramaktayım. CV gönderebilirim.5345682330
26.07.2022Tüm IlanlarEnes ÇAMMerhabalar, KKTC Lefke Avrupa Üniversitesi hukuk fakültesinde okumaktayım. 4. sınıfa geçmiş durumdayım. Yaz döneminde staj görebileceğim bir ofis arıyorum.5436996376
14.07.2022Tüm IlanlarSude Nur BaltepeMerhaba, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim.3.64 Gano ile 1.sınıfı tamamlayıp 2.sınıfa geçmiş bulunmaktayım. Ağustos ve eylül ayları için kendimi geliştirebileceğim, öğrenebileceğim bir büro arayışındayım. İlgilenenlere özgeçmişimi iletebilirim. İyi çalışmalar.5325604846
07.07.2022AvukatHatice Kübra GökçeTürk Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim . 2.sınıfı bitirdim. Yaz döneminde staj yapabilecek bir yer arıyorum.5465660954
01.07.2022Tüm IlanlarAv. D. Gülderen KALENDEREskişehir ilinde düzenlenecek olan Arabuluculuk Temel Eğitimini almak isteyen meslektaşlar iletişime geçebilir mi5057989894
27.06.2022Tüm IlanlarEda BaırMerhaba Fatih Sultan Mehmet Vakıf üniversitesi hukuk fakültesinde okumaktayım. 2.sınıfa geçtim. Bir avukatın yanında çalışmak istiyorum 05392771893539277189
08.06.2022Tüm IlanlarBuğse Çetinkol2021 Süleyman Demirel Üniversitesi Maliye mezunuyum. Türk Standart Klavyesi ve Hızlı klavye sertifikalarım var. Katiplik için iş arıyorum. Klavyem gayet iyi derecede.5441290274
28.11.2022
AV. EDİP İLKAY SUNAY